fbpx

Christians M3 har over 500 hestekræfter!

Christians M3 har over 500 hk

 

Christians M3 har over 500 hestekræfter!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Da Christian for to år siden købte bilen, trængte den til en kærlig hånd. Derfor kørte han den direkte på værksted, og fik den skilt ad og gjort klar til en tur hos maleren. Derefter blev hele bilen omlakeret og alle lister mm. blev udskiftet til nye, så det hele kom til at se ordentligt ud.

 

Siden har Christian bare gået og nusset på bilen, og brugt den som weekend bil. Og resultatet er dette flotte stykke M3, der står knivskarpt.

 

Ville til Sydfrankrig med sin bil
Der er tale om en BMW E46 M3 fra 2001, som er fuldt udstyret. Det indkluderer blandt andet den hurtige SMG-gearkasse, med skiftere bag på rattet. De sorte lædersæder i kabinen, har fået lidt slidmærker, men ellers står den ganske pæn indvendigt.

 

Valget på denne BMW E46 M3 er sket, fordi at Christian mener bilen er helstøbt. Tidligere har han haft “high performance biler”, der blandt andet tæller en af de vildeste Toyota Supra’e i Danmark. Men tiderne har ændret sig, og nu var det på tide med en mere komplet bil, der kunne andet end at køre hurtigt.

 

Med ejerskabet af denne BMW, er det også blevet til en tur til Sydfrankrig på ferie. Her tilbagelagde Christian omkring 5000 kilometer i bilen på 3 uger, hvilket beviste at den også kan bruges til sådanne formål.

 

 

Overrasker i lyskryds
Det er ikke første gang, at vi støder på en af disse biler, der overrasker i et lyssignal. Senest var det Theis, der viste os mere om hans VW Golf 3 VR6, der ligeledes har rigtig mange hestekræfter.

 

Christians BMW, er modsat Golfen, trukket af sted med baghjulene. Det giver nogle sjove muligheder for bagvogns udskridninger, når det heftige G-Power Stage-2 kompressor kit går i gang med at yde. Lyden flyver derefter ud gennem det komplette rustfrie race udstødningssystem, fra Supersprint, der giver en rigtig fed lyd!

 

Kunne du være interesseret i bilen, så er den faktisk til salg. Bilen står til 375.000 danske kroner. Og så skal det lige nævnes, at alt på den er synet og godkendt.

 

 

Bremser for over 60 tusinde kroner!
Det er ikke just lovligt i Danmark, at opgradere på sin bil. Slet ikke på bremserne, ironisk nok. Men det har Christian valgt at se bort fra, og investeret over 60.000 kroner i nye bremser til hans BMW M3.

 

Bag letvægtsfælgene på 19″ fra Volk, gemmer sig nemlig nogle store Brembo bremser i 380 seks-huls foran, og 356 4-huls bagpå. For at vise mig hvor meget bilen rent faktisk kan bremse med dem her, gav Christian den først gas på speederen, og kort efter igen på bremsen. Og dér må jeg nok indrømme, at jeg følte min hjerne var på vej ud af hovedet.

 

Dækkene fra Yokohama Advan hele vejen rundt, giver dog også et rigtig godt greb, og er med til at gøre bilen ekstra hurtig. Normalt er fælgene sorte med rød kant, men det bryder Christian sig ikke om, så derfor har han lakeret dem helt sorte.

 

 

Udstyr for over 250 tusinde kroner
Ud over den kraftige motor, er der i alt udstyr for over 250.000 kroner på denne BMW M3. Undervognen koster alene 10.000 kroner, og er en komplet H&R gevind undervogn. Dertil er der kommet andre krængningsstabilisatorer.

 

En forstærket kobling skal der til, at håndtere de mange ekstra hestekræfter, så derfor er der også blevet installeret en HPF Stage 1 kobling.

 

[nggallery id=672]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.