fbpx

Chris Evans er ude af Top Gear!

Det nye Top Gear er nærmest lige kommet i gang. Og nu er Chris Evans ude igen

Top Gear er nærmest lige kommet i gang med deres nye sæsoner, efter skandalerne fra tidligere med det gamle team. Men nu meddeler Chris Evans, at han er ude af teamet. Til stor glæde for mange.

Chris Evans har meldt det ud via sin Twitter konto, blot seks episoder inde i programmet. Han forklarer at han har forsøgt at give programmet sit bedste, men at han nu må trække sig.

Det betyder at han fremover vil fortsætte med sine radioshows og andre bilrelateret indslag.

Da det blev annonceret at Chris Evans skulle deltage i Top Gear’s nye episoder, blev det ikke modtaget særlig pænt. Og den gang kom det frem, at han skulle være med i programmet i minimum tre år, ud fra hvad kontrakten fortalte. Det gjorde ham samtidig til en af de bedst betalte BBC ansatte.

Der gik dog heller ikke længe, før Chris Evans begik sig selv i uføre ved at blive så sur, at en producer på redaktionen begyndte at græde. Derudover kom det frem, at amerikaneren Matt LeBlanc og Chris ikke kunne få det til at fungere mellem hinanden. De kunne simpelhent ikke holde hinanden ud.

Selv på hans tidligere radioshows, var han blevet kritiseret meget for hans specielle stemme og mangel på karisma. Og det er til trods for, at de andre medværter på Top Gear, Chris Harris og Rory Reid blev rost til skyerne.

Det betød at det nye Top Gear allerede fra starten, fik meget dårlige omtaler verden over og selv BBC var ude og fortælle at der var store kriser i programmet allerede fra start, men at en definitiv afslutning på programmet, dog ikke var på tale.

Hvad der kommer til at ske med Top Gear herfra og fremover er uvist. En endelig død for showet er dog stadigvæk udelukket. Og vi er næsten sikre på, at det kun bliver bedre herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.