fbpx

CHGP 2015: Race for Riget satte ny rekord i indsamling

Hele 599.000 kroner blev samlet ind under dette års Race for Riget

Weekenden bød på masser af race og underholdning fra flere danske racerkørere, royale personer og kendte personligheder på vejene ved Bellahøj i København til dette års Copenhagen Historic Grand Prix.

Vejrguderne var med arrangementet, og der var sørget for en lun temperatur med sol og ingen regn. Optimale forhold både for de mange racerkørere, men ikke mindst også for publikum.

CHGP 2015: Race for Riget satte ny rekord i indsamling, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests CHGP 2015: Race for Riget satte ny rekord i indsamling, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Mange familier havde valgt at lægge vejen forbi arrangementet, som igen i år kørte penge ind til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet, under navnet Race for Riget.

Her blev der samlet ikke mindre end 599.000 gode danske kroner sammen, som ubeskåret gik til Riget. Det er rigtig mange penge, og ny rekord for begivenheden!

Dagen igennem var der masser af race fra larmende gamle racerbiler til nye superbiler. Der var som vanligt en stor Youngtimer udstilling, boder og masser af se på for en ægte motorsportsfan.

CHGP 2015: Race for Riget satte ny rekord i indsamling, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsTV-værten ‘Bubber’ var med som speaker i år, og gjorde det rigtig godt mens han rendte rundt og lavede små interviews i løbet af dagen. Det blev til masser af underholdende og sjove indslag.

 

Derudover var speakertårnet blandt andet besat af den altid veltalende Mikkel Thomsager fra Bil Magasinet, som kom med spændende facts omkring de forskellige kørere og biler, alt i mens at hele eventen blev optaget og vist på storskærme flere steder rundt om på den store bane, samt live på TV som var det et ægte Le Mans løb.

Vi var forbi om søndagen, hvor den danske Zenvo desværre måtte udgå efter en brand. Det kan du se mere om her.

Herunder kan du se en masse billeder fra dagen.

Race på banen:
[nggallery id=447]

Youngtimere:
[nggallery id=444]

Prisen og racerkørere:
[nggallery id=446]

Sportsvognene:
[nggallery id=448]

Pitten:
[nggallery id=445]

Udstillingen:
[nggallery id=443]

 

Blandede billeder:
[nggallery id=442]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.