fbpx

Bugatti Chiron angiveligt vist frem som teaser

Bugatti har løftet lidt for designet på den næste Chiron for potentielle købere

Potentielle købere af den kommende Bugatti Chiron, har været heldige at få lov at se en del af designet for nylig.

På skitsen kan man se den kommende Bugatti Veyron efterfølger, som med stor sandsynlighed ender med at hedde Chiron. Bilen er allerede blevet vist frem på en række private arrangementer til potentielle købere, og nu har de altså fået tilsendt et billede forud for bilens premiere på Geneve Motor Show 2016.

Designet på bilen viser et såkaldt ‘hestesko’ karosseri, mens det endelige design formentlig ender med at have mange elementer fra Vision GranTurismo konceptet som billedet også antyder.

Den nuværende Bugatti Veyron er kendt for at have nogle enorme specifikationer, og til trods for at Bugatti godt vil holde den nye Chiron hemmelig på det punkt her, er det dog kommet frem at den vil få en ny 8,0-liters W16 motor med hele fire turboer! Den skulle yde 1.500 hestekræfter og 1.500 Nm, mens en automatisk DSG gearkasse vil overføre kræfterne til hjulene. 0-100 km/t rammes allerede efter 2,3 sekunder.

Og som om det ikke er nok, så arbejder de på at få den til at gå fra 0-300 km/t på bare 11 sekunder, samt have en topfart på – hold nu fast – 500 km/t! Ja, du læste rigtigt. 500!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.