fbpx

BREAKING: Chris Evans er ny Top Gear vært!

Chris Evans erstatter Jeremy Clarkson, og tegner tre årig kontrakt med BBC

Så er det officielt. Den næste Top Gear vært bliver Chris Evans. Han erstatter Jeremy Clarkson, som efter en episode tidligere på året, ikke fik fornyet sin kontrakt, ligesom hans medspillere James May og Richard Hammond ikke valgte at fortsætte.

BBC har netop bekræftet, at næste vært på Top Gear bliver Chris Evans, og man har tegnet en tre årig kontrakt med ham. Evan vil have et nye medværter på programmet, og har udtalt at Top Gear er hans favoritprogram og lover han vil gøre sit bedste for at showet kan fortsætte i bedste stil.

Chris Evans er tidligere DJ og radiovært, og har længe været favorit blandt kandidaterne til at overtage tronen fra Clarkson, og hans samling af ældre biler har tidligere været vist i showet.

Clarkson har tidligere fortalt, at hele episoden fra tidligere var hans egen fejl. Derudover er han meget ked af episoden, da de kostede ham jobbet hos BBC, som han havde haft i 27 år.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.