fbpx

Brændstof: Fyld på inden klokken 10

Spar penge ved at tanke bilen om formiddagen

 

Brændstof: Fyld på inden klokken 10, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Spar penge og tank bilen inden klokken 10
Med de priser på brændstof vi har i Danmark, er der alt god grund til at holde øje med hvornår det er billigt at tanke op.

 

En undersøgelse fra Benzinpriser.dk, som bygger på over 2.000 indberetninger fra tankstationer rundt om i landet, viser at priserne stiger præcis klokken 10 om formiddagen.

 

Efter klokken 10 om formiddagen, hæves priserne landet over til dagens listepris. Herefter holdes niveauet højt de følgende timer, og efterfølgende falder det stødt til den kommende formiddag.

 

Forbrugerøkonom Allan Skytte Christensen siger, at det kan betale sig at afsøge markedet inden man tanker. På den måde undgår man at betale “overpris”, som kan være en forskel på godt en krone for gennemsnitsprisen. Derved kan det altså sagtens lade sig gøre, at tanke billigt efter klokken 10, men det er dog værd at se sig for.

 

Tre gode råd for at tanke billigere:

– Undgå tankstationer ved motorvejene
– Tank ikke sidst på ugen
– Vælg en station der er placeret blandt andre stationer.

 

Se flere gode tank-tips her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.