fbpx

Brændstof: Fyld på inden klokken 10

Spar penge ved at tanke bilen om formiddagen

 

Brændstof: Fyld på inden klokken 10, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Spar penge og tank bilen inden klokken 10
Med de priser på brændstof vi har i Danmark, er der alt god grund til at holde øje med hvornår det er billigt at tanke op.

 

En undersøgelse fra Benzinpriser.dk, som bygger på over 2.000 indberetninger fra tankstationer rundt om i landet, viser at priserne stiger præcis klokken 10 om formiddagen.

 

Efter klokken 10 om formiddagen, hæves priserne landet over til dagens listepris. Herefter holdes niveauet højt de følgende timer, og efterfølgende falder det stødt til den kommende formiddag.

 

Forbrugerøkonom Allan Skytte Christensen siger, at det kan betale sig at afsøge markedet inden man tanker. På den måde undgår man at betale “overpris”, som kan være en forskel på godt en krone for gennemsnitsprisen. Derved kan det altså sagtens lade sig gøre, at tanke billigt efter klokken 10, men det er dog værd at se sig for.

 

Tre gode råd for at tanke billigere:

– Undgå tankstationer ved motorvejene
– Tank ikke sidst på ugen
– Vælg en station der er placeret blandt andre stationer.

 

Se flere gode tank-tips her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!