fbpx

Brabus: Maybach skal have mere!

Brabus har tunet Mercedes-Maybach S600 til 900 hypper!

Brabus er kendt for at lave vilde Mercedes’ ombygninger. Men den her slår måske dem alle.

For oliesheikens våde drøm, er åbenbart ikke helt i orden fra fabrikken. Så derfor har den fået en kæmpe opgradering, af Brabus.

Mere ydelse fra V12
Under hjelmen har man valgt at pumpe den store V12-motor fra 6,0-liter til 6,3-liter, samt udskiftet turboladerne til nogle større. Det giver den store V12-motor lov til at yde intet mindre ned 900 hestekræfter ved 5,500 omdrejninger og hold nu fast – 1.500 Nm ved 4.200 omdrejninger! Standard yder den 530 hestekræfter.

Det betyder at prinsen af Sahara nu kan flytte sit luksuskontor på 2,8 tons til 100 km/t, på intet mindre end 3,7 sekunder! Topfarten er over 350 km/t. Behøver man et privatfly mere?

På det ydre har Mercedes-Maybach’en selvfølgelig fået det klassiske Brabus udseende. Nye kofangere med integreret spoilere foran og en diffuser bagpå. Dertil har den fået 21-tommer fælge.

På interiørdelen har den fået nyt læder, nye træ- og kulfiber dele. Brabus har også givet bilen deres iBusiness infotainment system, som tilbyder  passagererne “Det sidste nye Apple computerteknologi til telefoni og underholdning med det højeste billede og lydkvalitet der findes.”

Prisen kender vi desværre ikke.

[nggallery id=406]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.