fbpx

Brabus giver G-klassen en ny makeover

Brabus har udgivet deres nye 850 6.0 Biturbo Widestar

Under dette års Frankfurt Motor Show, vil Brabus tage en ny 850 6.0 Biturbo Widestar med.

Den er bygget på Mercedes-Benz G63 AMG, og har fået ændret sit skørtesæt til et bredere et af slagsen. Det har betydet en ny front spoiler, bredere skærme om hjulene og en ny forklap.

Den nye Widestar har også fået tonede xenon forlygter og 23-tommer alufælge hvor du kan vælge mellem Continental, Pirelli eller Yokohama dæk.

Forandringerne fortsætter inde i kabinen, hvor bilen har fået ‘Mastik’ lædersæder, Alcantara loftbeklædning og velour gulvmåtter. Pedalerne er udskiftet til andre alu-pedaler, og så har den fået rustfrie stål modelnumre i kabinen.

Til bagsæde passagererne er der kommet en ny multimedia konsol, som har små elektriske borde. Der er også blevet plads til en iPhone laderstation, USB porte og et integreret køleskab. Derudover har den fået en 15,6-tommer LCD skærm i loftet.

850 hestekræfter under hjelmen
Under hjelmen er den store 5,5-liters V8 maskine blevet pumpet op til 5,9-liter. Det er sket med blandt andet nye stempler, ny krumptap, nye plejlstænger og en modificeret udstødningsmanifold. Motoren har også fået nye turboladere, et optimeret luftindtag, rustfri sportsudstødninger samt en speciel ECU.

Med alle de modifikationer, yder den firkantede kasse ny hele 850 hestekræfter og 1.450 Nm! Det betyder 0-100 km/t på bare 4 sekunder, og en elektronisk topfart på 260 km/t.

[nggallery id=472]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.