fbpx

Brabus Business Lounge får debut ved Moscow Motor Show

Byder på alt du skal bruge til et rullende forretningsmøde

Brabus Business Lounge får debut ved Moscow Motor Show, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Brabus Sprinter

Hvis du er en af dem som kører limousine service til hverdag, så kig med her.

Brabus har nemlig vist deres nye Mercedes-Benz Sprinter baseret ‘Business Lounge’ frem ved dette års Moscow Motor Show.

Den er bygget til alle dem som ikke mener at den nye V-klasse har nok at byde på, og er det tilfældet kan du sende din Sprinter en tur forbi Brabus – så skal de nok lave mirakler. Det skal dog være den model med lang akselafstand og forhøjet tag, samt have fire eller seks passagersæder.

Bag førekabinen finder du sæder, som er rettet mod hinanden. De kan alle slås ned og har funktioner som massage, lændestøtte, sædevarme og ventilation, tre memory indstillinger mens den sidste række af sæder helt kan fjernes, hvis der er behov for mere plads til bagagen.

Brabus’ ‘Business Lounge’ fås med et to-tonet cognac og mokka læder indtræk med alcantara. Dertil har den trægulv og et helt specielt klimaanlæg. Du har selvfølgelig også tre borde du kan slå ud automatisk, en kaffemaskine, et køleskab og intet mindre end 0tte USB 3,0 porte, samt tre 220 volts stik.

Rundt om i kabinen findes der seks dæmpbare læselamper, en 42-tommer Full HD LED skærm monteret i enden mod førekabinen, hvor du herfra kan styre mange af funktionerne med Brabus Media Center. Det kan dog også styres fra de mange 10-tommer skærme der er placeret ved sæderne, og blandt funktionerne er Internet med LTE, Playstation 4, Blu-Ray afspiller, en harddisk til at gemme filer på samt et 1.200 watts Dolby surround sound system.

Mens de mange features findes i bilens indre, er der ikke gjort meget ved det ydre. Dog har bilen fået en ny forkofanger med LED kørelys og en ny underlæbe, mens der bagpå er kommet to udstødningsrør. Rundt om hjulene er der kommet andre skærmkasser, som gør plads til bilens 18-tommer ni egeret fælge, som leveres i Continental 255/55 R18 dæk. Dertil er Mercedes-stjernen udskiftet med et Brabus B.

Der findes ingen pris på denne store løsning, men har du penge nok, så bygger Brabus gerne et eksemplar til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.