Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Brabus booster Mercedes’ S500 Plug-in Hybrid

Brabus har finjusteret på S500 og øget ydelsen

Det tyske tuningsfirma Brabus, har haft fingrene i noget nyt denne gang. Mercedes-Benz S500 Plug-in Hybrid har fået en omgang forøgelse, og er nu endnu hurtigere.

Som standard yder en Mercedes-Benz S500 Plug-in Hybrid, 333 hestekræfter og 480 Nm på en 3,0-liters V6 turboladet motor. Det er nu øget med 52 hestekræfter og 70 Nm, så ydelsen nu er oppe på 385 hestekræfter og 550 Nm.

Men en plug-in hybrid har også en elektrisk motor, og sammen med denne yder bilen 500 hestekræfter og hele 890 Nm. Det betyder at de gyldne 100 km/t nu rammes efter 4,9 sekunder (0,3 sekunder hurtigere), mens topfarten stoppes elektronisk ved 250 km/t.

Om tuningen forøger bilens brændstofforbrug, er der ingen informationer om. Men for lige at give en reminder, så bruger den normale model kun 3l/100 km!

Men Brabus holder sig som sædvanlig ikke tilbage. De tilbyder også et nyt rustfrit udstødingssystem, en længere række af alufælge op til 22″, kulfiberdele til bilens bodykit samt ekstra LED lys.

På interiørdelen tilbyder de også en lang række af polsting, træ- og kulfiberdele samt deres iBusiness multimedie system.

[nggallery id=363]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.