BMW M850i spottet i det fri

 

Vores fotograf Tobias Madsen, har spottet den nye BMW M850i på gaden i Monaco

En af vores skribenter og fotografer, Tobias Madsen, er i øjeblikket på en lille weekend-ferie i Monaco. Og hvad spotter han mon imellem de mange superbiler og gamle klassikkere – han finder selvfølgelig den kommende BMW M850i.

Bilen er allerede blevet afsløret officielt, så det er ikke nogen sensation, da bilen derved ikke er hemmelig længere. Dog formoder vi, at det må være en fabriksbil, idet bilen først bliver leveret til de første kunder til december i år. Men derfor kan vi jo godt nyde den alligevel, her i den specielle grå/blå lakering.

Når den nye BMW 8-Serie kommer på markedet, så vil den kunne fås i en 840d xDrive, som byder på en 3,0-liters bi-turbo rækkesekser, med 315 hestekræfter og 680 Nm. Derudover kommer den som en M850i xDrive, som ses på billederne her. Det betyder en 4,4-liters bi-turbo V8-motor med en otte-trins automatisk gearkasse. Den yder 523 hestekræfter og 750 Nm. Med de mange kræfter, kan den sidstnævnte ramme 100 km/t på bare 3,7 sekunder, mens topfarten sættes ind ved 250 km/t!

For dem som hellere vil have en BMW 8-Serie uden tag, er BMW 8-Serie Cabriolet også på vej. Dertil kommer en BMW 8-Serie Gran Coupe, for dem der har behov for bagdøre. Toppen af modelrækken sættes ind, ved en BMW M8. Den sidstnævnte spås at yde over 600 hestekræfter, og forventes at få sin lancering på dette års Paris Motor Show i oktober, eller på internettet noget tid forinden.

Se billederne af bilen herunder.

[nggallery id=914]

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111