fbpx

BMW i3 får orange makeover

3D Design og Studie Thailand gør i3 mere unik

Først kom SR Auto Group og Eve Ryn med deres svar på ombyggede BMW i3 modeller, men nu er 3D Design og Studie Thailand klar med deres. En orange en af slagsen.

Den tyske elbil har fået en orange lakering med sorte strafferinger, som gør den ganske genkendelig. En farve de mener skulle få bilen til at minde om BMW M3 GTS (E92).

Ud over det orange, er flere dele malet i blanksort, og så har den fået et sæt fælge fra MAK. Derudover er der kommet en ny underlæbe på forkofangeren og en større tagspoiler bagpå. Den sorte og orange farve fortsætter i kabinen, hvor den har fået Recaro LX-F sæder og et retrofit Active Sound Design højtalersystem, som spiller intet mindre end et lydklip fra en række-sekser, V8, V10 eller en V12 alt efter hvad du måtte ønske.

BMW i3 får orange makeover, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.