BMW i3 får orange makeover

3D Design og Studie Thailand gør i3 mere unik

Først kom SR Auto Group og Eve Ryn med deres svar på ombyggede BMW i3 modeller, men nu er 3D Design og Studie Thailand klar med deres. En orange en af slagsen.

Den tyske elbil har fået en orange lakering med sorte strafferinger, som gør den ganske genkendelig. En farve de mener skulle få bilen til at minde om BMW M3 GTS (E92).

Ud over det orange, er flere dele malet i blanksort, og så har den fået et sæt fælge fra MAK. Derudover er der kommet en ny underlæbe på forkofangeren og en større tagspoiler bagpå. Den sorte og orange farve fortsætter i kabinen, hvor den har fået Recaro LX-F sæder og et retrofit Active Sound Design højtalersystem, som spiller intet mindre end et lydklip fra en række-sekser, V8, V10 eller en V12 alt efter hvad du måtte ønske.

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!