Binz forlænger E-klassen til en limo

Forlæng din E-klasse og få plads til flere passagerer med Binz

Mangler du mere plads, ikke til bagagen, men til passagerer? Så skal du måske sende din bil til Binz i Tyskland.

De tyske limo-byggere fra Binz, har nemlig forlænget en Mercedes-Benz E-klasse facelift model så det er blevet en rigtig seks-dørs limo.

Tilbage i maj 2010, forlængede de den daværende E-klasse (W212), ved at tilføje to ekstra bagdøre. Og nu er de altså tilbage med et ligende projekt, på den faceliftede model. Den er blevet forlænget med 1110 mm. så den nu er blevet 5979 mm lang, mens hjulafstanden er øget fra 2873 mm til 3985 mm. Det giver nok plads til, at du selv kan vælge om du vil have mere plads til seks- eller otte passagerer!

Binz tilbyder også, at du kan få en midterkonsol mellem midtersæderne og de bagerste sæder med multi-zone klima anlæg for alle sæderne. Modellerne af E-klassen i E2220, E250 CDI, E350 4-Matic og E500, er de modeller som Binz forlænger. Så altså desværre ingen AMG limo i denne omgang.

Sammenlignet med den normale E-klasse, forøges vægten på denne limo til lidt mindre end 250 ekstra kilo, takket være brug af lette materialer.

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!