fbpx

Bestil gratis Pro-Street.dk klistermærker!

Vi har indgået et samarbejde med Shinetech.dk, som betyder at du kan få vores logo som klistermærke, gratis!

 

Bestil gratis Pro-Street.dk klistermærker!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Nu har du muligheden for at bestille et Pro-Street.dk klistermærke gratis, til din bil, knallert, styrthjelm, computer eller hvad du nu end måtte synes vores logo skulle sidde på. Måden du bestiller på, er at du går ind på dette link hos Shinetech.dk, og vælger vores logo.

Der er mulighed for at bestille op til to stk. af vores logo gratis. Det eneste der skal betales for, er forsendelsen. Det koster 49 kroner, hvis ikke andet er købt. Ved køb over 399, gives der dog fri fragt.

Størrelsen på klistermærkerne er 18 x 7,2 cm, og de fås i farverne sort og hvid. Ønskes der en større størrelse end standard målene, skal der sendes en mail til Shinetech, med ønsket. Prisen bliver så også anderledes herefter.

Den skal være gul!
Skal dit klistermærke være en anden farve, kan det også lade sig gøre. Det kræver dog bare en special ordre, så her skal du også lige stikke Shinetech en e-mail om dine krav. Prisen er 20 kroner ekstra for en anden farve.

 

Har du vores logo siddende et sted allerede, eller har du planer om det kommer? Så send os et billede af det påsatte mærke på vores Facebook side lige her!

 

Logoerne er skåret direkte i folie/vinyl. Så der er intet der bliver printet. Og er du i tvivl om hvad det vil sige eller hvordan de skal monteres, så kig med på videoen her. Vores logoer kræver dog ikke vand eller monteringsværktøj, grundet størrelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.