fbpx

Bentley Bentayga er afsløret, som modelbil

Masser af billeder er havnet på nettet af den kommende Bentley

En række billeder i lav kvalitet er kommet på nettet, af den kommende Bentley Bentayga, i form af en modelbil.

Bilen er kun i størrelsen 1:18, men viser hvordan den kommende model ender med at se ud. Modelbilen er bygget i Kina, men altså ikke en officiel model fra Bentley selv.

Den kommende Bentley Bentayga får sin debut på Frankfurt Motor Show i næste måned, og er Bentley’s første luksus SUV.

Ud fra modelbilen og de tusinder af spionbilleder der førhen er blevet vist, får bilen de velkendte linjer og kurver fra den ordinære modelrække. Foran kommer den med dobbelte forlygter, mens baglygterne ligner dem vi kender fra Flying Spur. Frontgrillen ligner også noget vi kender, fra Continental GT. Så alt i alt kunne man sige, at det er en Continental GT i SUV format.

Modelbilen ses med et stort panorama glastag, og en tagspoiler bagpå. Det er svært at se så meget fra kabinen, men man kan dog nemt se at bagsæderne bliver individuelle og formentlig yderst komfortable. Små enkelte ting af kabinen er dog blevet vist frem tidligere, i officielle teaser billeder.

LÆS OGSÅ:
Mercedes-Benz C63 AMG Coupé afsløret

Bentley Bentayga er bygget på anden generation af Audi Q7, og under hjelmen vil Bentayga have en helt ny 6,0-liters W12 motor med twin turbo. Den yder 608 hestekræfter og 900 Nm.

Motorprogrammet udvides dog, hvor en twin turbo V8 er på programmet samt en variant med turbodiesel.

Bentley Bentayga kommer på markedet til næste år, og vil blive fulgt op af en plug-in hybrid variant i 2017. Premieren på bilen bliver under dette års Frankfurt Motor Show, så det ventes at den officielle lancering kommer inden for de næste par uger.

[nggallery id=458]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.