fbpx

Beckham-crash: Her er hans Audi RS6 Avant

Fodboldspilleren David Beckham var involveret i et trafikuheld i lørdags

Et billede af skaderne efter uheldet med weekendens sammenstød mellem David Beckham’s Audi RS6 Avant og en Mitsubishi Colt CZC, er havnet på nettet.

Sammenstødet skete i lørdags, efter at fodboldspilleren havde samlet sin ældste søn, Brooklyn, op fra Arsenals træningsområde ved London Colney i Herfordshire. Sammenstødet var ret kraftigt mellem de to biler, og damen og hendes datter i Colt’en, måtte en tur på hospitalet da de havde fået små skader.

David Beckham’s søn Brooklyn, slap uskadt. Men Beckham fik nogle mindre skader på sin skulder, og blev behandlet på ulykkesstedet. Mens den lille Mitsubishi er færdig, ser det ud til at Beckham’s RS6 Avant kan repareres igen, trods de store skader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.