fbpx

Batmobil med 550 hestekræfter sælges på auktion

Batman sælger sin Batmobil. Og du skal ikke længere væk end Sverige, for at hente den

Det er NU at du skal slå til, hvis du vil bag rattet i en Batmobil med intet mindre end 550 hestekræfter. Den sælges nemlig i øjeblikket til højst bydende, på en auktion i Sverige!

Projektbilen som er et hobbyprojekt, er lidt tvivlsomt hvad den reelt set indeholder. Hvad vi dog kan sige er, at det er en benzin drevet bil med automatgear.

Batmobilen er hele seks meter lang, og vejer omkring 1750 kilo. Den er bygget på et chassis som stammer fra en Lincoln Continental fra 1973, og under hjelmen har den en 460 Ford Big Block V8-motor med 550 hestekræfter. Topfarten på bilen skulle være 260 km/t!

Hvordan standen på bilen helt præcist er, kan auktionshuset ikke helt stå indefor. Og du skal selv komme og hente den, hvis du ender med at byde den højeste pris. I skrevne stund, er prisen på det højeste bud pt. 86.000 svenske kroner. Den er dog anslået til at have en værdi på 150.000 SEK.

LÆS OGSÅ:
Porsche siger nej til billigere Boxster

Hvis du vil se nærmere på bilen, så kan du klikke ind på annoncen her. Ellers så tjek billederne i galleriet herunder.

[nggallery id=845]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.