Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Batmobil med 550 hestekræfter sælges på auktion

Batman sælger sin Batmobil. Og du skal ikke længere væk end Sverige, for at hente den

Det er NU at du skal slå til, hvis du vil bag rattet i en Batmobil med intet mindre end 550 hestekræfter. Den sælges nemlig i øjeblikket til højst bydende, på en auktion i Sverige!

Projektbilen som er et hobbyprojekt, er lidt tvivlsomt hvad den reelt set indeholder. Hvad vi dog kan sige er, at det er en benzin drevet bil med automatgear.

Batmobilen er hele seks meter lang, og vejer omkring 1750 kilo. Den er bygget på et chassis som stammer fra en Lincoln Continental fra 1973, og under hjelmen har den en 460 Ford Big Block V8-motor med 550 hestekræfter. Topfarten på bilen skulle være 260 km/t!

Hvordan standen på bilen helt præcist er, kan auktionshuset ikke helt stå indefor. Og du skal selv komme og hente den, hvis du ender med at byde den højeste pris. I skrevne stund, er prisen på det højeste bud pt. 86.000 svenske kroner. Den er dog anslået til at have en værdi på 150.000 SEK.

Hvis du vil se nærmere på bilen, så kan du klikke ind på annoncen her. Ellers så tjek billederne i galleriet herunder.

[nggallery id=845]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.