fbpx

Aygo lover mere sjov i gaden

Bygger på samme platform som 108 og C1, men med frækkere design

Den nye Aygo lover mere sjov i gaden. Og skal man kigge på den til forskel for dens søstre Peugeot 108 og Citroën C1, har Aygo et meget mere frækt design.

Den deler som sagt platform med 108 og C1, og ud over den anderledes front har den også en anden bagende. Den fås både med tre og fem døre og med åbent tag, som man kender det fra søsterbilerne.

Alle bilerne benytter sig af samme 3-cylindret motor, forhjulstræk og en fem-trins gearkasse. Produktionen foregår også samme sted, nemlig i Tjekkiet. En diesel udgave bliver det dog ikke til, da det simpelthen er for dyrt at udvikle i Europa.

Motoren yder 68 hestekræfter ved 6.000 omdrejninger og 95 Nm ved 4.300 omdrejninger. Brændstofforbruget er på 4,1-liter/100 km.

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!