fbpx

Aygo lover mere sjov i gaden

Bygger på samme platform som 108 og C1, men med frækkere design

Den nye Aygo lover mere sjov i gaden. Og skal man kigge på den til forskel for dens søstre Peugeot 108 og Citroën C1, har Aygo et meget mere frækt design.

Den deler som sagt platform med 108 og C1, og ud over den anderledes front har den også en anden bagende. Den fås både med tre og fem døre og med åbent tag, som man kender det fra søsterbilerne.

Alle bilerne benytter sig af samme 3-cylindret motor, forhjulstræk og en fem-trins gearkasse. Produktionen foregår også samme sted, nemlig i Tjekkiet. En diesel udgave bliver det dog ikke til, da det simpelthen er for dyrt at udvikle i Europa.

Motoren yder 68 hestekræfter ved 6.000 omdrejninger og 95 Nm ved 4.300 omdrejninger. Brændstofforbruget er på 4,1-liter/100 km.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.