fbpx

Auto Show 2017 i Odense

Vi tog til Auto Show 2017 i Odense – her kan du se billederne fra begivenheden

Der er ikke mange rigtige bilevents tilbage i Danmark længere. Vi har Danmarks Hurtigste Bil (DHB) en enkelt gang om året, nogle forskellige dragracing arrangementer et par gange primært i Jylland, lovlige streetrace rundt om i landet og ellers er resten spredt ud ved større og mindre biltræf rundt om i landet.

Så derfor er tunings magasinet Boosted i gang med, at bygge et nyt bilshow op i Danmark som går under navnet Auto Show. Det første show i rækken er netop blevet afholdt i Odense Kongrescenter, og vi var med!

To haller med fede biler
For 200 kroner (endagsbillet) kunne du købe dig adgang til to haller med fede biler. Her var alt for enhver smag. Fede japanske Civics, amerikanerbiler med pumpede motorer, dragracing biler, ‘rusty’-biler, Bobler, VAG’ere og en helt masse andet.

Op mod 2.000 tilskuere løb gennem indgangene, allerede efter de første to timer, mens 6.000 havde købt billet i forsalg. Køerne til spisestederne var ofte lange, men ventetiden var til at leve med. Priserne var tilmed lidt lavere, end hvad man ellers kender fra diverse messer for mad og drikke.

Auto Show 2017 i Odense, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Auto Show 2017 i Odense, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Drifting keept simple
Udenfor hallerne havde arrangørerne sørget for, at et vildt fedt lineup af driftbiler var repræsenteret. Havde du ikke en V8-motor under hjelmen, kunne du lige så godt lade være med at stille op. For det var nærmest standard, med dertilhørende motoropgraderinger!

Den New Zealandske driftstjerne Mad Mike havde lagt vejen forbi, med hans hårdt pumpede Mazda MX5, som flere gange om dagen blev tæsket ned af langsiden og ind i den ottetals-formede driftbane, til stor begejstring for de mange fans! Stod man tæt på banen som vi havde mulighed for, så var der garanteret dækrester og snavs på  hele kroppen, når driftbilerne lagde bagenden forbi!

Auto Show 2017 i Odense, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hvor man ofte har set til bilevents herhjemme i Danmark, har der været en stor bane som driftkørerne kunne boltre sig på. Det har sine plusser og minusser. Bilerne kan ofte være langt væk fra publikum, de kan skjule sig bag bakker eller andre ting, der kan køre flere biler på banen af gangen så man ikke ved hvem man skal holde øje med – men til Auto Show var banen forholdsvis simpel og lige til. Måske i virkeligheden perfekt, til denne slags shows, hvor det ikke gå så meget op i drift konkurrence, men mere rent showoff, som jo i virkeligheden nok er dét, som de fleste fra publikum ønsker at se på.
Der var derved rig mulighed for, at se bilerne for FULD udblæsning konstant. Man kunne så Meget tæt på bilerne, mens sikkerheden var i top, og efter bilerne havde kørt deres omgange, så var der god mulighed for at gå gennem pitten og se nærmere på de vilde monstre!

Vi ser meget frem til Auto Show 2018, måske i større haller med endnu flere biler? Måske med et lidt større drifting område med endnu flere driftbiler? Hvem ved. Debut’en var god, og der er potentiale for mere!

Se alle billederne fra weekenden herunder.

Andet:
[nggallery id=698]

Drifting:
[nggallery id=699]

Showbiler:
[nggallery id=700]

Stemning:
[nggallery id=701]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.