Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Audi vil være bedre og hurtigere til reparationer

100 amerikanske værksteder får nyt hjælpemiddel

 

 

ART skal hjælpe Audi
I Amerika får de ansatte hos Audi nu en ny form for hjælpemiddel. Der er tale om et avanceret kommunikations system, der giver mekanikerne en mulighed for endnu hurtigere og mere præcist at få bugt med eventuelle problemer på kundens bil. Det sker via det nye ART system, Audi Robotic Telepresence.

Systemet giver mekanikerne direkte adgang til en service ekspert fra Audi of America, som via dette system kan se med under hele reparationen, og komme med fif og gode råd til at løse problemet. Det vil gøre at de lokale mekanikere hurtigere, nemmere og mere præcist kan udføre opgaven, og eksperterne får mulighed for at være med på selve udførelsen som stod de ved siden af, trods de måske er flere hundrede kilometer væk.

Mekanikerne har direkte adgang til eksperterne
ART systemet er fjernstyret og viser mekanikerens ansigt på en skærm. Derudover har det tilsluttet et endoskop og et håndholdt kamera, så eksperterne kan komme helt tæt på blandt andet motordele og andre dele som er svære at komme til.

Brian Stockton fra Audi of America, fortæller om ART systemet at det er designet både med  hensyn til mekanikerne men ligeså høj grad for kunderne. ART udstyret vil give de lokale mekanikere en direkte one-on-one kontakt mellem service eksperterne, samtidig med at det vil hjælpe med tiden det tager at udføre denne reparation. Derudover vil det også bidrage til, at kunderne hos Audi føler, at der bliver gjort noget helt ekstra ordinært for dem. Og det vil kun løfte glæden ved at eje en Audi.

Audi regner med at have dette ART system ude hos 100 forhandlere og værksteder i Amerika snarest. Man kan håbe det også lander i Danmark, så danske mekanikere og kunder kan få glæde af denne teknologi!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.