fbpx

Audi vil installere batterier i RS-modeller

Næste generation af batterier kan komme i RS-modellerne

Quattro-chefen Stephan Reil har fortalt, at fremtidens RS modeller kan ende med at blive hybrid modeller og indeholde næste generation af batterier.

I et interview med Top Gear Magazine, fortalte han om en mulig fremtid hvor benzin-teknologien og den elektriske verden kan blive smeltet sammen i f.eks den nyligt præsenterede RS3 Sportback model, men at man ikke valgte at gøre det i den, da der på nuværende tidspunkt stadigvæk er for mange ulemper ved det.

Han fremhævede dog ideen med, at hele performance oplevelsen vil blive forbedret ved en sammenkobling. Dertil fortalte Reil, at næste teknologi generation for batterierne vil gøre dem både mindre og lettere, hvorfor en hybrid RS variant ikke er utænkeligt.

I den næste udgave af den elektriske Audi R8 E-tron, vil de nye batterier komme med i. Den får debut til marts på Geneve Motor Show, ved siden af de normale versioner. Topmodellen spås at få en TDI-motor i 2017, hvilket må siges at betyde at hurtige biler i det segment bliver ændret fra hvad vi kender idag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.