fbpx

Audi vil bygge Tesla konkurrent

Ny Audi får teknologi fra R8 e-tron

Det er ikke mange elektriske biler, som står på Audi’s produktionsliste. Men trods det, har det ikke stoppet bossen Dr. Ulrich Hackenberg fra at bekræfter at de arbejder på noget bag kulissen. Audi vil nemlig bygge en Tesla Model S konkurrent!

I et interview med Auto Express, fortæller Hackenberg at teknologien vil komme fra R8 e-tron. Men den kommende bil, vil dog ikke være en sportsvogn. De nærmere detaljer vil han dog ikke ud med, men det er slået fast at produktionen er i gang og bilen forventes at være klar i 2017.

Det vil formentlig ende med at blive en sedan, som får en rækkevidde på omkring 450 km. Og det tyder på at være korrekt, eftersom at Porsche har bekræftet at de også bygger på en elektrisk udgave af Pajun med en rækkevidde på 402 km.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.