Audi vil bygge Tesla konkurrent

Ny Audi får teknologi fra R8 e-tron

Det er ikke mange elektriske biler, som står på Audi’s produktionsliste. Men trods det, har det ikke stoppet bossen Dr. Ulrich Hackenberg fra at bekræfter at de arbejder på noget bag kulissen. Audi vil nemlig bygge en Tesla Model S konkurrent!

I et interview med Auto Express, fortæller Hackenberg at teknologien vil komme fra R8 e-tron. Men den kommende bil, vil dog ikke være en sportsvogn. De nærmere detaljer vil han dog ikke ud med, men det er slået fast at produktionen er i gang og bilen forventes at være klar i 2017.

Det vil formentlig ende med at blive en sedan, som får en rækkevidde på omkring 450 km. Og det tyder på at være korrekt, eftersom at Porsche har bekræftet at de også bygger på en elektrisk udgave af Pajun med en rækkevidde på 402 km.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!