fbpx

Audi RS6-R ABT Avant med 730 hestekræfter

Nu kan du lease en Audi RS6-R ABT Avant, for omkring 14.000,- kroner om måneden

Leasing markedet fortsætter med hastige skridt at vokse her i landet, mens flere og flere superbiler kommer ud og rulle på de danske veje. Og nu er CC Leasing kommet i besiddelse af en hårdt pumpet Audi RS6-R Avant fra det tyske tuningsfirma ABT, som byder på 730 hestekræfter og 920 Nm for 14.000,- kroner om måneden.

Under hjelmen lægger den onde 4,0-liters TFSI V8-motor, som sammen med bilens Quattro firehjulstræk sender den til 100 km/t på bare 3,7 sekunder, mens topfarten sættes ind ved 320 km/t . Den har i øjeblikket kørt 36.000 kilometer, og leasing tilbuddet er med fri kilometer. Helt konkret kan du smutte afsted med bilen, for 13.984,- kroner om måneden, inkl. moms med en udbetaling på 199.995,- kroner.

Bilen er nummer 1 ud af 25, og er i den frække grå Nardo-grey. Derudover har den 22-tommer ABT fælge og masser af kulfiber dele på det ydre.

LÆS OGSÅ:
Mercedes AMG CLK GTR sættes på auktion for svimlende beløb

Hvis du vil se mere til bilen eller få den til landet og lease den, så kan du finde hele annoncen her.

[nggallery id=969]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.