fbpx

Audi RS6-R ABT Avant med 730 hestekræfter

Nu kan du lease en Audi RS6-R ABT Avant, for omkring 14.000,- kroner om måneden

Leasing markedet fortsætter med hastige skridt at vokse her i landet, mens flere og flere superbiler kommer ud og rulle på de danske veje. Og nu er CC Leasing kommet i besiddelse af en hårdt pumpet Audi RS6-R Avant fra det tyske tuningsfirma ABT, som byder på 730 hestekræfter og 920 Nm for 14.000,- kroner om måneden.

Under hjelmen lægger den onde 4,0-liters TFSI V8-motor, som sammen med bilens Quattro firehjulstræk sender den til 100 km/t på bare 3,7 sekunder, mens topfarten sættes ind ved 320 km/t . Den har i øjeblikket kørt 36.000 kilometer, og leasing tilbuddet er med fri kilometer. Helt konkret kan du smutte afsted med bilen, for 13.984,- kroner om måneden, inkl. moms med en udbetaling på 199.995,- kroner.

Bilen er nummer 1 ud af 25, og er i den frække grå Nardo-grey. Derudover har den 22-tommer ABT fælge og masser af kulfiber dele på det ydre.

Hvis du vil se mere til bilen eller få den til landet og lease den, så kan du finde hele annoncen her.

[nggallery id=969]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.