fbpx

Audi mekaniker låner kundebil med hjem

Og tilbagelægger 500 kilometer

 

Audi mekaniker låner kundebil med hjem, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Audi S4

En ejer af en Audi S4 i Canada blev forleden ret overrasket, da han opdagede at bilen efter et værksteds besøg, havde kørt en ‘smule’ længere end normalt. Omkring 500 kilometer for en testkørsel efter service. Det skete hos Audi inCalgary i Canada, hvor mekanikeren lige havde kørt en tur hjem til sig selv med bilen.

Chris Jackson som købte sin Audi S4 hos Audi forhandleren, skulle bare have bilen serviceret. Så han afleverede den der. Men efter at havde glemt noget i bilen, tog han tilbage til forhandleren. Her opdagede han at bilen af en eller anden grund ikke var at finde overhovedet. Herefter henvendte han sig til de ansatte, som blot fortalte ham at bilen nok bare var et sted ude på den store parkeringsplads, og at det hele var fint og i orden så han roligt kunne tage hjem igen. De kunne bare ikke lige finde den.

Jackson kiggede grundigt på parkeringspladsen flere gange, uden held for at finde sin S4. Og igen sagde forhandleren, at han bare kunne tage hjem. Men det ville han ikke. Så politiet blev tilkaldt, og efter 2,5 times samtale, fandt de ud af at bilen lige var blevet “lånt” af en mekaniker. For navigations systemet skulle åbenbart lige testes, så det krævede en længere tur. Da han endelig fik sin bil igen, havde den kørt næsten 500 kilometer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.