fbpx

Audi A1 får et facelift

Får en bedre undervogn

Som et naturligt følge af facelift til de større modeller, Audi A6 og Audi Q3, har Audi nu udgivet informationerne om faceliftet til A1 og A1 sportsback modellerne.

Bilerne har fået nye frontgrille og forlygter, samt nye lakerings kombinationer. Og så fortæller Audi, at bilerne faktisk er blevet to centimeter længere.

På interiørdelen drager de nye A1 modeller god fordel af det seneste MMI infotainment system og Wi-Fi hotspot funktionen. Du vil kunne individualisere din A1 på mange måder, fra farvede luftdysser i kabinen til dekorative detaljer på chassiet. Og er det ikke nok, findes der også en Audi Genuine Accessories pakke, som tilbyder endnu flere muligheder af ekstradele til bilen. Heriblandt en række unikke fælge designs.

De nyeste ting ved den faceliftede A1 findes under hjelmen. Her kommer den nemlig med nye tre-cylindrede motorer. Den første bliver en 1,0-liters benzinmotor med 95 hestekræfter, mens man på dieselsiden starter på en 1,4-liters maskine med 90 hestekræfter og et gennemsnits brændstofforbrug på 4,3 liter pr 100 km.

Næste motor er en 1,4-liters benziner med direkte indsprøjtning. Den yder 123 hestekræfter eller 148 hestekræfter, hvis du vælger modellen med cylinder deaktiverings systemet. På dieselsiden møder vi den 1,6-liters variant med 114 heste og længere oppe af benzinrækken ender vi på en 1,8-liters med 189 hestekræfter.

På toppen af programmet fås en S1 og S1 Sportback. De får den kendte 2,0-liters TFSI motor med 231 hestekræfter. Det tillader at køre til 100 km/t på 5,8 sekunder og 5.9 sekunder (i sportback udgaven).

Undervognen på bilen er også blevet forbedret. Du kan tilvælge en adaptive støddæmpere eller en Drive Select funktion, som gør det muligt at justere på styretøjet, støddæmperne, gearkassen og speederresponsen.

Vi kender ikke pt. de danske priser, eller hvornår bilen rammer det danske marked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.