fbpx

Arrig Alonso truer med at afsløre kilden til rygter

Fernando Alonso var tydeligt arrig på et pressemøde i sidste uge, hvor han igen blev mødt med spekulationer om fremtiden

Spekulationer, som han tidligere har kaldt åbenlyst fjollede. Ifølge det spanske nyhedsbureau EFE føler spanieren, at lækagerne ikke bare stammer fra Italien, men indefra Ferrari selv.

Red Bull afviste straks rygtet i forrige uge, hvor den italienske del af Sky tv-stationen rapporterede, at spanske Alonso og Sebastian Vettel sensationelt skulle bytte plads i 2015. Alonso var dog efter sigende rasende, da han blev udspurgt om historien af journalister fra italienske og spanske nyhedsmedier i Singapore i sidste uge.

Alonso er citeret for at sige, at han indtil videre har haft et fantastisk år i år, hvor han har scoret væsentligt flere point end holdkammeraten. Sammen med 2012 anser Alonso således dette som et af de allerbedste år, og derfor irriterer det ham grænseløst, at han på pressemøde efter pressemøde skal redegøre for og slukke brande, der efter hans opfattelse er startet i Italien. På lidt mere nærgående spørgsmål havde han dog ikke umiddelbart lyst til at udtale sig, hvorefter han tilføjede, at han syntes, at det var en smule mærkeligt, men at han ikke havde yderligere at sige.

Ikke desto mindre afsluttede han med at sige, at hvis han skulle sige noget, så vil det først blive om et par uger, og at nogen på dette tidspunkt ikke vil være glade for disse udtalelser. Med andre ord truede Alonso klart med at afsløre den eller de personer, der lækkede oplysninger, og disse personer må da også se sig som klart advarede nu.

Fra Alonsos synspunkt kan man naturligvis også sige, at rygterne ikke er gode for nogen. Der arbejdes meget tæt i disse Formel 1-teams, og der bliver brugt mange kræfter på at skabe et godt miljø for eksempel med middage, sport og andre ting. Derfor er det klart, at det må irritere Alonso, når disse ting kommer frem, og når de således tydeligt stammer fra Italien og fra Ferrari selv. I det lys er det forståeligt nok, at Alonso truer med at afsløre lækagen på teamet.

Ingen ændringer for Alonso hos Ferrari

På pressemødet blev Alonso også spurgt til de seneste ændringer på ledelsesposten på Maranello, hvor præsident Luca di Montezemolo er gået af. Spanieren oplyste på den baggrund, at ledelsesændringerne hos Ferrari hverken har gjort, at han er kommet tættere på eller længere væk herfra. Alonso erkender, at der naturligvis har været en del ændringer, hvor også motorchef Luca Marmorini og Stefano Domenicali har forladt teamet, uden nødvendigvis at være de sidste. Alonso afslutter, at Montezemolo har gjort det godt, men han forstår udmærket, at alle ændringerne bliver gjort for at forbedre holdet.

Hvis du har viden om Formel, var det måske en idé at forsøge dig med spil på nettet for eksempel med bet365 betting, der udbyder odds på de fleste sportsgrene, også inden for motorsport. På bet365 kan du også finde masser af sportsnyheder om motorsport som Formel 1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.