fbpx

Apple vil også bygge selvkørende bil

Apple har udgivet informationer om deres seriøse planer for en selvkørende bil

Apple er meget seriøse, om deres planer for at bygge en ‘iCar’. Og mon den kan være med til at ændre verden lige så meget, som de andre produkter iPod/iPad/iPhone?

Via længere samtaler med forskellige bilproducenter, bildele leverandører og andre i den branche, er Apple klar til kamp. I følge Reuters, har Apple samlet så meget information sammen gennem den seneste tid, at man står på kanten til at være klar til at bygge en bil og derved træde ind i bilindustrien.

I øjeblikket indsamler de en masse rådgivning omkring bildele samt produktionsmetoder, hvor den elektroniske udvikling er den store hovedfokus med henblik på selvkørende biler. En anonym medarbejder har fortalt Reuters;

“Det er et software kapløb. Og det hele handler om at lave en selvkørende bil.”

Apple tyder ikke på at ville have en masse hjælp fra bilproducenterne, i stedet for forsøger man at kapre erfarne medarbejdere til sin egen produktion og udvikling. Tilbage i september ansatte man f.eks den hovedansvarlige for udviklingen og research hos Mercedes-Benz. Og i følge The Wall Street Journal, kom det frem at Apple allerede har bygget et hemmeligt testcenter for sin egen elektriske bil.

Det spås at projektet fra Apple går under navnet ‘Titan’. Det føres an af en tidligere Ford ingeniør, som i øjeblikket er i gang med at headhunte op mod 1.000 personer. Og hvis det lyder vildt, så bare tænk på hvad Google må være i gang med. De har endda været meget offensivt ude og fortælle om deres visioner og planer for fremtiden, hvor Apple er mere stille omkring deres projekter, men dog i gang med at producere en direkte konkurrent.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.