fbpx

AMG vil bygge Porsche 918 Spyder rival!

AMG vil lave racerbil teknologi til gadebrug

Tobias Moers fra ledelsen hos AMG har givet et lille hint om, at man leger med ideen om at bygge en direkte konkurrent til Porsche 918 Spyder.

Det skete under et interview til Motor Trend ved dette års motorshow i Detroit, hvor Tobias blev spurgt ind til omkring om man fra AMG’s side ønsker at bygge en rival til trioen af Porsche 918 Spyder, LaFerrari og McLaren P1. Til dette spørgsmål svarede han:

“we want to be seen by the public on the same level as other sports car maker in Germany..”

Og hertil fortsatte han med udtalelsen om, at man netop leger med tanken om at lave en sportsvogn med racerbil teknologi til gadebrug. Og det skete uden dog at bekræfte entydigt, om nogle eksakte detaljer for en topmodel.

Uanset hvad så spås det, at en mulig kommende AMG-mærket topmodel kunne få både firehjulstræk, centermotor og power fra en 4,0-liters twinturbo V8 med omkring 700 hestekræfter. Og sætter man det sammen med teknologien fra den elektriske SLS AMG Electric Drive, så kan man sammen med de elektriske motorer opnå intet mindre end omkring 1.000 hestekræfter samlet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.