AMG-GT: Hvorfor ikke bygge den som åben?

Theophilus Chin har renderet Mercedes-AMG GT til en roadster

Den frække Mercedes-AMG GT er blevet renderet som en roadster, af Theophilus Chin.

Det rygtes at AMG GT kun vil blive produceret med fast tag, for det viser sig nemlig at Daimler koncernen oprindeligt var bekymret for om en åben udgave vil tage salget fra SL-serien og den kommende S-Klasse cabriolet. Dog er det siden hen blevet fortalt, at det alligevel godt kunne komme på tale. Dog ikke lige foreløbig.

Som vi kan se på de her computertegninger fra Theophilus Chin, ville en AMG GT Roadster give meget mening til modelprogrammet.

Men indtil da, må i vente på den nyligt annoncerede Black Series udgave af AMG GT kommer på markedet. Der vil også komme en bane udgave kaldet GT3 i 2016, som skal erstatte SLS AMG GT3. Og i forlængelse af den, kommer der en GT3 udgave til gadebrug med flere kræfter og mindre vægt, for at kunne tage konkurrencen op med Porsche 911 GT3.

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!