Amerikanerbiltræf på Kastrup Fortet 05-04-2014

Kastrup Fortet på Amager lagde torsdag grund til et større amerikanerbiltræf

 

Amerikanerbiltræf på Kastrup Fortet 05-04-2014, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Torsdag den 5, lagde Kastrup Fortet på Amager grund til et større Amerikanerbiltræf med deltagere fra blandt andet Mustang Club Danmark. Her var en masse flotte nyere og ældre amerikanerbiler samlet, til en stor udstilling rundt på fortet. Der var fri indgang, og alle kunne komme og kigge på de mange biler. Det benyttede vi os af, inden regnen kom.

For desværre var vi ikke klar over dette fandt sted, før meget sent på dagen. Og det var lige inden at himlen blev sort og det begyndte at regne. Men hvad skader lidt regn, når der var så mange flotte biler samlet vi kunne vise jer.

I teltet var der grillpølser med brød, eller store burgere mens der i det andet telt blev spillet livemusik i bedste amerikaner-genre. Ganske hyggelig begivenhed, som stod på nogle timer på fortet.

Se galleriet fra dagen herunder.

 

 

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!