fbpx

Alpina B6 xDrive Gran Coupe med 600 hypper

BMW har udgivet den næste Alpina B6 xDrive Gran Coupe

BMW har udgivet den næste Alpina B6 xDrive Gran Coupe, som både har fået flere hestekræfter og en ny topfart.

Bilen er meget let at genkende, i og med den har det klassiske Alpina udseende. Det betyder en ny front med en anden frontgrill, en anden forkofanger med underlæbe, blå bremsekalibre og en ny forklap. Dertil er det begrænset hvad der ellers er nyt på den i udseendet, andet end de mange B6 logoer hist og her. Der er dog blevet plads til LED Adaptive forlygter med ‘High Beam Assistent’ som standard.

Under hjelmen har den 4,4-liters V8-motor med twinturbo fået en opgradering, og yder nu 600 hestekræfter og 799 Nm! Det er en effektforøgelse på 60 hestekræfter og 67 Nm, til forskel for den normale model. Alpina udgaven har også fået en ny otte-trins automatisk gearkasse og firehjulstræk. Det får den store bil til at flytte sig til 100 km/t på 3,6 sekunder, mens topfarten elektronisk er sat ind ved 321 km/t.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.