Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Alpha-N Performance laver virtuel tuning til M2

Den hardcore BMW M2 har allerede fået sin første tunings opgradering

Tunerne fra Alpha-N Performance har givet deres bud på, hvordan den kommende BMW M2 kunne ende med at blive ombygget. Og det er til trods for, at bilen ikke engang er kommet på markedet endnu, men at det kun er to uger siden den blev offentliggivet.

Deres opgradering vil blive en RS-pakke, som får den 3,0-liters sekscylindret turbomotor til at yde fra 370 hestekræfter og helt op til 480 hestekræfter. Det skal ske ved at implementere en chip-tuning og tilføje et vandkølings system.

Den øget performance vil gøre bilen endnu hurtigere. Den originale M2 rammer 100 km/t på bare 4,5 sekunder med den manuelle seks-trins gearkasse mens det tager 4,3 sekunder med den syv-trins DCT automat gearkasse.

Fra fabrikken har BMW sat en elektronisk begrænser på topfarten ved 250 km/t, men denne fjerner Alpha-N for dig. Så får du det fulde potentiale ud af bilen!

Ud over performance opgraderingen får den også en justerbar undervogn, et bredere bodykit bygget i kulfiber samt andre ting, inklusiv en ny bagspoiler som kan justeres.

For at spare så meget vægt som muligt, har de planlagt også at bygge kulfiber tag til bilen, mens en Clubsport version er på programmet. Den får letvægts racersæder, enten et halvt eller fuldt sikkerhedsbur og 19-tommer OZ Superforgiata fælge med dæk i størrelsen 245/35 R19 foran og 265/35 R19 bagpå.

[nggallery id=494]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.