fbpx

Alfa Romeo 4C Spider smider toppen

Lækkede billeder og spyshots leder til den offentlige debut

Alfa Romeo 4C Spider smider toppen på dette års Detroit Auto Show. Og med den indledning kan vi tilføje, at bilen kan fås med Akrapovic sportsudstødning med center-monteret afgangsrør.

4C Spider fås med fire forskellige alufælge design, i størrelser fra 17- til 19-tommer med matchende sølv, røde, gule eller sorte bremsekalibre. Lakeringen tilbydes i syv forskellige varianter, hvor blandt andet den nye gule Giallo er en af dem. I kabinen fås den med seks forskellige farvekombinationer, mens der findes to forskellige former for sæder.

Selv med det nye tag, øges vægten på bilen kun med 10 kilo. Det betyder at den er lige så sjov at køre i, som coupe modellen med fast tag.

Under motorhjelmen kommer den med en firecylinderet 1.75-liters turboladet benzinmotor som yder 237 hestekræfter og 350 Nm. Den kommer med en dobbeltkoblings gearkasse med gearskifte pedaler på rattet, og den skifter gear på bare 130 millisekunder. Det betyder at den går fra 0-100 km/t på bare 4.1 sekunder, mens topfarten sætter ind ved 258 km/t.

I kabinen kan den som sagt fås med to forskellige sæder. Heriblandt to sportssæder i læder. Dertil kommer kabinen med et rat med flad bund i læder, aluminiums pedaler, kulfiber luftdysser og en syv-tommer digital instrumentering. 4C Spider kommer også med Alpine højtalere, som understøtter HD radio, SiriusXM Radio, USB, Ipod og Bluetooth tilslutning.

Alfa Romeo har fortalt at de første leveringer i USA og Canada er planlagt til at begynde denne sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.