fbpx

Afsløret: Er dette den nye BMW Z4?

 

Billeder viser hvad der formentlig er den kommende BMW Z4, helt uden tildækning

Billeder: SupraMKV.com

BMW gør meget for at holde den kommende BMW Z4 helt skjult, når den testes rundt om i verden. I øjeblikket opleves den omkring Nürburgring, hvor formentlig de aller sidste tests af bilen foregår.

Men alligevel er det lykkes en ukendt person, at tage billeder af en variant, som fremstår helt uden nogen form for tildækning.

LÆS OGSÅ: Spyshots: Ny 2019 BMW X7 og 2019 BMW Z4 spottet i Tyskland

Om billederne viser det endelige design på den kommende og meget ventede BMW Z4, kan vi ikke vide endnu. Men meget tyder på, at det kunne være det design, vi ender med at se ved lanceringen, som kommer til at foregå på Pebble Beach den 23 august.

Når BMW Z4 kommer på markedet, forventes det at den kommer i to varianter. En med en 2,0-liters sDrive30i samt en M40i. De får formentlig begge to en 8-trins automatgearkasse, så den manuelle løsning slet ikke bliver tilgængelig.

BMW Z4 forventes at komme på markedet til foråret 2019.

[nggallery id=886]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.