fbpx

Afsløret: Er dette den nye BMW Z4?

 

Billeder viser hvad der formentlig er den kommende BMW Z4, helt uden tildækning

Billeder: SupraMKV.com

BMW gør meget for at holde den kommende BMW Z4 helt skjult, når den testes rundt om i verden. I øjeblikket opleves den omkring Nürburgring, hvor formentlig de aller sidste tests af bilen foregår.

Men alligevel er det lykkes en ukendt person, at tage billeder af en variant, som fremstår helt uden nogen form for tildækning.

LÆS OGSÅ: Spyshots: Ny 2019 BMW X7 og 2019 BMW Z4 spottet i Tyskland

Om billederne viser det endelige design på den kommende og meget ventede BMW Z4, kan vi ikke vide endnu. Men meget tyder på, at det kunne være det design, vi ender med at se ved lanceringen, som kommer til at foregå på Pebble Beach den 23 august.

Når BMW Z4 kommer på markedet, forventes det at den kommer i to varianter. En med en 2,0-liters sDrive30i samt en M40i. De får formentlig begge to en 8-trins automatgearkasse, så den manuelle løsning slet ikke bliver tilgængelig.

LÆS OGSÅ:
Essen Motorshow 2013: Babes

BMW Z4 forventes at komme på markedet til foråret 2019.

[nggallery id=886]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.