fbpx

Acura NSX Type-R er på vej!

Chefingeniør giver hint om en Type-R udgave

Acura NSX chefingeniøren Ted Klaus, har givet et hint om at en mere potent Type-R udgave er under udvikling.

Og det er til trods for at anden generation af Acura NSX kun lige er blevet vist frem og bekræftet. Men det afskrækker ikke Ted for at fortælle om en Type-R.

I et interview til Auto Express under i Detroit ved NAIAS messen, fortalte Ted Klaus:

“I think everyone who loves cars wants to see a version that we say is pure red”, som jo selvfølgelig skal kædes sammen med at den originale NSX i første omgang var sølv, før den blev vist frem som rød.

Vi må dog vente med tålmodighed på NSX Type-R, da den tidligst kommer på markedet om nogle år og når Acura ikke engang har udgivet en specifikationsliste på den normale NSX, endnu. De har dog fortalt at den har en samlet ydelse på mere end 550 hestekræfter og får en startpris på omkring 150.000 dollars i USA, hvor den er planlagt til at komme på markedet til sommer. 0-100 tiden vil kunne blive klaret på mindre end fire sekunder, og i følge Ted Klaus skal NSX tage kampen op mod biler som Porsche 911 Turbo, Audi R8 V10 og Ferrari 458 Italia.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.