ABT tuner på Audi S6 Avant

Den faceliftede Audi A6 Avant har fået en overhaling af ABT

Tyske ABT Sportsline har udgivet deres tuningsprogram til den faceliftede Audi S6 Avant.

Den skulle i følge ABT kunne give lige så meget performance, som RS modellerne giver. Den 4,0-liters V8 motor med twin turbo, er blevet pumpet til at yde 550 hestekræfter og 680 Nm. En forøgelse på 100 hestekræfter og 130 Nm. Hvad den går fra 0-100 km/t, er dog ikke blevet oplyst. Men topfarten er blevet øget til 290 km/t.

På eksteriørdelen tilbyder ABT Sportsline at man kan få kulfiber sidepejle, en kulfiberforstærket hækvinge bagpå samt en længere række af 20- og 21-tommer alufælge. Dertil kan du få måtter i kabinen med ABT logoer, et rat med gearskifte indikator i LED og en undervogn med ‘Level Control’, som gør det muligt at sænke bilen med 20 mm foran og 15 mm bagtil.

Og skulle du nu gå all-in på stylingen af din Audi S6 Avant, så er det jo efterhånden blevet meget populært med en tagboks. F.eks Jon Olsson, viste sin nye ombyggede Audi frem forleden, som også har en fræk tagboks på taget! Det giver også øget bagageplads, hvis det store bagagerum i bilen ikke er nok. Og så er det jo godt, at der på nettet findes masser af muligheder for at erhverve sig en tagboks, til en fornuftig pris.

[nggallery id=346]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!