ABT gør S1 til en ægte pocket-rocket

Audi S1 opnår hele 310 hestekræfter efter opgradering

 

ABT gør S1 til en ægte pocket-rocket, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
ABT Sportsline S1

ABT Sportsline har leget med S1, og givet den en masse ekstra power.

Som standard er den ikke ligefrem langsom. Hele 231 hestekræfter gemmer der sig under hjelmen, på den 2,0-liters TFSI motor med fire-cylinder. Det gør at Audi S1 alene her, kan nå 100 km/t på bare 5,9 sekunder.

Men det er ikke godt nok, hvis du spørger ABT Sportsline. Det lille monster skal nemlig yde intet mindre end 310 hestekræfter og 440 Nm, som giver den en effekt forøgelse i Nm på 70. Hvad denne opgraderet ABT udgave opnår efter tuningen, er der ikke nogle informationer om. Men den burde være en del hurtigere, end standard udgaven, før den rammer den elektroniske begrænsning på 250 km/t.

Ud over tuningen, har S1 Sportback også fået nye 18-tommer fælge i 255/50 R18. Dertil har den fået en sænkning, som gør den 30 mm lavere, samt luftindtag på sideskærmene.

Og skulle du være i tvivl, så fås opgraderingen fra ABT også til den tre-dørs udgave af S1.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!