fbpx

Årets Bil i Danmark 2016: Opel Astra løb med sejren!

Det var Opel Astra der løb med titlen som Årets Bil 2016, foran en lang række dyrere konkurrenter

Feltet til Årets Bil i Danmark 2016 var tæt pakket med en masse spændende bilnyheder. På toplisten lå helt klart den nye Volvo XC90, som er den store SUV spækket med udstyr og smarte features. Jaguar var også klar med en ny XE, mens Audi havde en bragt en A4 til feltet og Mazda havde sat deres nye CX-3 ind.

Men det skulle vise sig at alle de dyrere biler ikke kunne løbe med tronen, for det var intet mindre end Opel Astra som løb med sejren.

Vores kollega fra Bil Magasinet Mikkel Thomsager var på pletten, og under en live optagelse der kunne følges på Ekstrabladet.dk/Biler, fik Mikkel et interview med den presseansvarlige fra Opel Danmark, Erik Morsing, straks efter kåringen:

– Vi har jo netop lige lanceret den nye Astra, forud for afgiftsændringen. Og det gør sammen med prisen, at køberne i Corsa segmentet formenlig nu vil kigge højere op og gå efter en Astra, fortalte Erik Morsing fra Opel Danmark 

Årets Ærespris
Dette års Ærespris er gået til Toyota Mirai. Den nye fremtids-agtige brintbil fra Toyota, som tager 3 minutter at tanke op og kan køre hele 500 kilometer.

LÆS OGSÅ:
S-Klassen sælger stort

Top fem feltet med stemmene lå ret jævnt, pånær for Opel Astra som fik hele 140 point. Anden pladsen blev Volvo XC90 med 99 stemmer, og resten kan du se herunder:

1: Opel Astra – 140 point
2: Volvo XC90 – 99 point
3: Mazda CX-3 – 88 point
4: Jaguar XE – 66 point
5: Audi A4 – 57 point

Vi ønsker Opel tillykke med den flotte titel og her kan du se billeder fra arrangementet. Vi beklager kvaliteten.

[nggallery id=504]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.