fbpx

789 hestekræfter i Voltage Design S63 AMG Coupe

Så er der gejl til din S63 AMG Coupe

 

789 hestekræfter i Voltage Design S63 AMG Coupe, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Voltage Design S63 AMG Coupe

De tyske tunere fra firmaet Voltage Design, har bygget denne frække Mercedes-Benz S63 AMG Coupe. Den har både gået en motor opgradering samt lidt let styling.

Billederne er dog kun computertegninger, men viser hvad Voltage Design har at byde på til den kommende S63 AMG Coupé. Under hjelmen har de foretaget en række ændringer, som gør at bilen nu yder 800 hestekræfter og hele 1.150 Nm. Det opnås ved at give den store bil en ny motorstyring, opgraderet turboladere, en ny manifold og et nyt udstødnings system. Dertil har de givet bilen nye kulfiber-keramiske bremser.

 

 

På stylingen er der kommet et sæt 22-tommer Vossen CVT fælge, en 35 mm sænkning, kulfiber detaljer, nye spoilere og en forklap med luftindtag. Derudover bliver Mercedes-Benz stjernen udskiftet med Voltage’s eget logo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.