Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

730 hypper i ny Saleen S302 Black Label

Saleen har udgivet informationer om Saleen S302 Black Label

730 hypper i ny Saleen S302 Black Label, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Saleen har udgivet informationer om den næste S302 Black Label Mustang, under et specielt arrangement i Los Angeles.

Den bliver den mest kraftfulde Mustang til dato, og under hjelmen har den 5,0-liters V8 motor nu fået en 2,8-liters kompressor, nye indsprøjtningsdysser og en optimeret motorstyring. Det gør at den nu yder hele 730 hestekræfter og 812 Nm på 91 oktan.

På det ydre har den fået et nyt aerodynamisk bodykit med en ny front med underlæbe og scoop i forklappen. Den har også fået en ny frontgrill og andre sideskørter, lige som der bagpå bilen er kommet en diffuser. Bagtil har den også fået en ny spoiler samt nye 20-tommer alufælge, større bremser og gule kalibre.

På interiørdelen er det stort set det samme som den normale Mustang. Dog er der kommet læder og Alcantara sportssæder i stedet for, belyste dørpaneler og en anden instrumentering. Dertil har den fået andre måtter og et produktionsnummer på instrumentbordet.

Prisen for en Saleen S302 Black Label Mustang starter på 73.214 dollars i USA, og man er allerede begyndt at tage imod ordre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.