730 hypper i ny Saleen S302 Black Label

Saleen har udgivet informationer om Saleen S302 Black Label

730 hypper i ny Saleen S302 Black Label, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Saleen har udgivet informationer om den næste S302 Black Label Mustang, under et specielt arrangement i Los Angeles.

Den bliver den mest kraftfulde Mustang til dato, og under hjelmen har den 5,0-liters V8 motor nu fået en 2,8-liters kompressor, nye indsprøjtningsdysser og en optimeret motorstyring. Det gør at den nu yder hele 730 hestekræfter og 812 Nm på 91 oktan.

På det ydre har den fået et nyt aerodynamisk bodykit med en ny front med underlæbe og scoop i forklappen. Den har også fået en ny frontgrill og andre sideskørter, lige som der bagpå bilen er kommet en diffuser. Bagtil har den også fået en ny spoiler samt nye 20-tommer alufælge, større bremser og gule kalibre.

På interiørdelen er det stort set det samme som den normale Mustang. Dog er der kommet læder og Alcantara sportssæder i stedet for, belyste dørpaneler og en anden instrumentering. Dertil har den fået andre måtter og et produktionsnummer på instrumentbordet.

Prisen for en Saleen S302 Black Label Mustang starter på 73.214 dollars i USA, og man er allerede begyndt at tage imod ordre.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!