650 hestekræfter til VW Golf 4 R32

 

Tyske HPerformance tuner på den ældre Golf 4 R32

Den gamle VW Golf 4 R32, kan nu opgraderes med et tuningskit fra tyske HPerformance, som giver bilen intet mindre end 650 hestekræfter.

Den hurtige R32 kom på markedet i august 2002, med en Phaeton motor under forklappen. Det var en V6-motor med 240 hestekræfter og 320 Nm, som gjorde det muligt at ramme 100 km/t på bare 6,6 sekunder mens topfarten satte ind ved 247 km/t. 12 år efter er HPerformance nu klar, med at give den et ekstra boost.

Deres model har fået en ny krumtapaksel, en Precision turbolader, en ekstra brændstof pumpe, ny intercooler, nyt indsugnings system, nye afgangsrør, nyt udstødnings system og en hjemmelavet boost controller. Med den er det muligt at justere bilens kræfter fra 500 hestekræfter helt op til de 650 hestekræfter, som kommer til hjulene gennem bilens 4Motion firehjulstræk.

Hele opgraderingen kan købes for 20.000 euro, og hertil får du også større bremser og H&R stabilisatorer med Bilstein justerbar undervogn, Recaro sæder mens bagsæderne bliver taget ud til fordel for noget kulfiber og en brændslukker, samt sorte BBS fælge.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!