fbpx

Over 500 hestekræfter i baneklar Mustang

Ford har udgivet den kommende Shelby GT350R Mustang ved dette års Detroit Motor Show

Bilen er beskrevet som den mest baneklar Mustang der nogensinde er bygget, som samtidig er henvendt til kørsel på normal vej. Den kommer på markedet senere i år.

Det aerodynamiske bodykit som denne Mustang får, inkluderer en ny forklap med udluftning, en forkofanger med aerodynamiske vinger og underlæbe, en diffuser bagpå, en hækspoiler i kulfiber og sideskørter. Derudover kan den fås med røde kalibre, røde streger på kanterne af designet samt en stribe hen over taget på bilen og Shelby GT350R logoer.

Den nye Ford Mustang Shelby GT350R får en 5,2-liters V8-sugemotor med mere end 500 hestekræfter og 542 Nm. Den får en seks-trins manuel gearkasse som standard og et modificeret differentialespær.

Bilen får også 19-tommer letvægts kulfiber fælge, som faktisk sætter Ford i front ved at være den første bilfabrikant der sætter denne slags hjul på markedet. Men i bilen må du også undvære aircondition, højtalere og bagsædet, måtten i bagagerummet, reservehjulet mm. Det har man valgt at gøre, for at spare bilen i vægt. Alt i alt opnår man et vægttab på 59 kilo, til forskel for Shelby GT350 Track Pack modellen.

Men til dem der ønsker det, tilbyder Ford at geninstallere dual-zone air condition, syv højtalere, en otte-tommers touchskærm mm. i deres ‘Electronic Package’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.