385 hestekræfter i næste Porsche Cayman GT4

Langt om længe er Porsche Cayman GT4 udgivet på nettet

Porsche har langt om længe taget sløret fra den frække Cayman GT4, og præsenteret den online. Bilen får sin debut på Geneve Motor Show i år.

Porsche beskriver den nye Cayman GT4, som at bilen er et klart statement for, at man i fremtiden vil se mere til de to-dørs sportsvogne i fremtiden.

På ydersiden har Cayman GT4 fået en ny og mere aggressiv front med en underlæbe og større luftindtag. Bagpå har den fået frækkere scoops i siderne, og helt til slut en større hækspoiler samt en fastmonteret hækvinge. Dertil har den fået centerudstødning og er blevet sænket 30 mm, mens den bag de store fælge har fået nye bremser fra 911 GT3.

I kabinen er der ikke mange ændringer, andet end læder og alcantara på sportssæderne samt sportsrattet.

Under motorhjelmen kommer den med en 3,8-liters boxermotor med 385 hestekræfter! Den har en seks-trins manuel gearkasse, og klarer 0-100 km/t på 4,4 sekunder før topfarten sættes ind ved 295 km/t. Porsche har dertil fortalt, at Cayman GT4 klarer en omgang på Nürburgring på bare 7 minutter og 40 sekunder.

Til dem som vil have mere, kan der tilkøbes kulfiber keramiske bremser, skålsæder i kulfiberforstærket plast og en speciel ‘Sport Chrono Package’, som blandt andet giver dig en ‘Track Precision’ app og en ‘Club Sport Package’!

Brændstofforbrug: Byzone 6,8 km/l; Landevej 12,8km/l; Kombineret 9,7 km/l; CO2-emission kombineret 238 g/km.

Modellen kan allerede bestilles nu, og den lander hos forhandlerne primo maj. Prisen på Cayman GT4 bliver kr. 1.799.967 inkl. moms og afgifter.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!