fbpx

2016 Cadillac CTS-V får 640 hestekræfter

Cadillac har offentliggjort den næste CTS-V ved NAIAS

Den er designet til at tage kampen op mod BMW M5 og Mercedes-Benz E63 AMG, og det vil den gøre med intet mindre end 640 hestekræfter under hjelmen.

Den næste CTS-V kommer på markedet allerede til sommer, og af nye ting kan man forvente en ny front med større luftindtag og underlæbe, en kulfiber forklap og 19-tommer smedede aluminiums fælge med Michelin Pilot Super Sport dæk. Dertil får den aerodynamiske sideskørter, bredere skærme og fire afgangsrør.

Købere kan også tilkøbe en Carbon Fiber pakke, som tilføjer bilen en mere aggressiv underlæbe foran, en anden forklap og en diffuser bagpå samt en hækspoiler.

I kabinen kommer den med ruskindslæder sportssæder, matte kulfiber elementer og et CUE infotainment system. Dertil får den digital instrumentering, en ‘Performance Data Recorder’ samt Bose højtalere.

Under motorhjelmen får den en 6,2-liters V8-motor med 640 hestekræfter og 855 Nm. Dertil får den en otte-trins automatgearkasse og kan derved køre fra 0-100 km/t på bare 3,7 sekunder mens topfarten rammes ved 322 km/t.

Undervognen bliver også strammet op, og så får den Brembo bremser og et elektronisk differentialespær.

Den næste Cadillac CTS-V kommer til salg allerede til sommer, og prisen må vi vente med til vi nærmer os udgivelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.