2015 Honda Civic Type-R Koncept

Snigpremiere på 2015 modellen for Civic Type-R

 

2015 Honda Civic Type R

 

Her er officielle billeder af den næste Honda Civic Type-R Koncept.

 

Civic Type-R konceptet skal sende et signal om en ny ære, hvor denne koncept model giver et hint på hvordan produktions modellen kommer til at se ud næste år.

 

Honda har ikke sagt meget om konceptet, men den har et ret agressivt bodykit. Den har fået en ny forkofanger med LED lys i både forlygterne og bunden af kofangeren. Derudover har den en underlæbe nederst. Sideskørterne er meget aerodynamisk og bagpå får Civic Type-R en forholdsvis stor diffuser med fire afgangsrør. Og ikke mindst en kæmpe hækspoiler bagerst! Den siger Honda selv, er blevet designet specielt til vinden for at give en ekstra mængde downforce.

 

De tekniske specifikationer ville de ikke helt ud med på Geneve Motor Show, men under hjelmen får den en 2,0-liters firecylinderet turbo motor med 280 hestekræfter.

Honda Civic Type-R kommer til salg i starten af 2015.

 

[nggallery id=769]

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!