fbpx

2015 Honda Civic Type-R Koncept

Snigpremiere på 2015 modellen for Civic Type-R

 

2015 Honda Civic Type-R Koncept, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Her er officielle billeder af den næste Honda Civic Type-R Koncept.

 

Civic Type-R konceptet skal sende et signal om en ny ære, hvor denne koncept model giver et hint på hvordan produktions modellen kommer til at se ud næste år.

 

Honda har ikke sagt meget om konceptet, men den har et ret agressivt bodykit. Den har fået en ny forkofanger med LED lys i både forlygterne og bunden af kofangeren. Derudover har den en underlæbe nederst. Sideskørterne er meget aerodynamisk og bagpå får Civic Type-R en forholdsvis stor diffuser med fire afgangsrør. Og ikke mindst en kæmpe hækspoiler bagerst! Den siger Honda selv, er blevet designet specielt til vinden for at give en ekstra mængde downforce.

 

De tekniske specifikationer ville de ikke helt ud med på Geneve Motor Show, men under hjelmen får den en 2,0-liters firecylinderet turbo motor med 280 hestekræfter.

Honda Civic Type-R kommer til salg i starten af 2015.

 

[nggallery id=769]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.