fbpx

20 årige Adam Hjortflod fra Vig vandt Danmarks Rallytalent 2016

Opel holdt den sidste del af konkurrencen på FDM Sjællandsringen

Pressemeddelelse

Over 7200 søgte om at blive Danmarks Rallytalent 2016, da Opel indbød alle med interesse for at køre rally til en konkurrencen, hvor hovedpræmien er en uddannelse som rallykører og en start i en afdeling af det danske rallymesterskab.

Efter flere udvælgelsesrunder blev vinderen fundet på FDM Sjællandsringen, hvor ti motorsportsinteresserede unge mellem 20 og 31 år var samlet til en dyst på køreteknik. Vinder blev den 20 årige mekanikerlærling Adam Hjortflod fra Vig.

”Det er simpelthen en drøm, der er gået i opfyldelse for mig. Jeg er overlykkelig og glæder mig helt vildt til at komme i gang, ” siger Adam Hjortflod.

Første gang Adam Hjortflod skal i ilden bliver til et klubrally på Stevns den 26. juni, og så venter der seks andre klubrally over sommeren inden han for alvor skal prøve kræfter med de bedste danske rallykørere den 24. september, hvor femte afdeling af det danske rallymesterskab køres omkring Roskilde.

LÆS OGSÅ:
Spyshots: BMW 5-Serie Hybrid

Her skal Adam Hjortflod køre i en Opel Corsa OPC, og han får dermed chancen for at dyste mod etablerede rallykørere i Opel Corsa Rally Cup, hvor alle kører i identiske udgaver af Corsa OPC med omkring 200 hk.

[nggallery id=576]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.