fbpx

15 sportsvogne som standard biler

X-Tomi har computertunet 15 sportsvogne

Tuning plejer at være en opgradering, men i denne omgang er der tale om en ‘nedgradering’ – i computer format.

X-Tomi har nemlig givet intet mindre end 15 sportsvogne en virtuel omgang, og “tunet” dem tilbage til standard modeller.

Der er nok ikke den store chance for, at vi vil komme til at se de her biler i den virkelige verden som standard modeller, men X-Tomi har dog med disse computer tegninger givet os en ide om hvordan biler som McLaren 650S, Ferrari LaFerrari og Lamborghini Hurracan kunne se ud.

Alle modellerne i denne omgang har fået sorte for- og bagkofangere samt andre plastikdele og stålfælge, for at få dem til at se rigtig standard ud. Heriblandt har biler som Alfa Romeo 4C, Audi TT Coupe, BMW 4-serie Coupe og Chevrolet Camaro Cabriolet fået sig en omgang. Se dem alle i galleriet herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.