fbpx

13 Koenigsegg’ i København!

Der var biler for flere hundrede millioner kroner, da Pace’s Koenigsegg’s ankom til København i eftermiddags

Pludselig blev det en helt anden fredag i København, da lastbiler læsset med superbiler (Hypercars) for flere hundrede millioner kroner ankom til byen og begyndte at læsse af.

Der var tale om intet mindre end 13 stk. af den svenske superbil Koenigsegg (flere forskellige varianter), som ankom. Dertil en kromfarvet Bugatti Veyron samt en Aston Martin.

Bilerne kom fra den tyske bilforretning Pace Germany, og de blev opstillet foran hotel D’ Angle Terre i København hen på eftermiddagen, hvor de senere blev kørt derfra til en parkeringskælder.

De mange Koenigsegg’s er på tur fra København, hvor de i morgen (lørdag) forlader byen igen. Herfra skal de til Koenigsegg fabrikken i Ängleholm i Sverige, og så derfra på tur til Monaco.

Det var noget af et unikt syn, så det måtte opleves på tætteste hold.

Bilerne forlader København i morgen lørdag klokken 09:00, i følge det sidste nye vi har hørt.

[nggallery id=586]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.