13 Koenigsegg’ i København!

Der var biler for flere hundrede millioner kroner, da Pace’s Koenigsegg’s ankom til København i eftermiddags

Pludselig blev det en helt anden fredag i København, da lastbiler læsset med superbiler (Hypercars) for flere hundrede millioner kroner ankom til byen og begyndte at læsse af.

Der var tale om intet mindre end 13 stk. af den svenske superbil Koenigsegg (flere forskellige varianter), som ankom. Dertil en kromfarvet Bugatti Veyron samt en Aston Martin.

Bilerne kom fra den tyske bilforretning Pace Germany, og de blev opstillet foran hotel D’ Angle Terre i København hen på eftermiddagen, hvor de senere blev kørt derfra til en parkeringskælder.

De mange Koenigsegg’s er på tur fra København, hvor de i morgen (lørdag) forlader byen igen. Herfra skal de til Koenigsegg fabrikken i Ängleholm i Sverige, og så derfra på tur til Monaco.

Det var noget af et unikt syn, så det måtte opleves på tætteste hold.

Bilerne forlader København i morgen lørdag klokken 09:00, i følge det sidste nye vi har hørt.

[nggallery id=586]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!