fbpx

10 sportsvogne som pickups

X-Tomi har brygget sportsvogne i pickup udgaver på sin computer

Det er ikke første gang at vi ser computer tuninger fra X-Tomi Design, og denne gang er det gået ud over sportsvogne som er blevet forvandlet til pickup modeller.

Efter at have givet 15 sportsvogne en overhaling så de kom helt tilbage til standard, har den Ungarnske designer lavet denne nye skøre ide. Denne gang er der nemlig blevet taget 10 populære sportsvogne, og lavet dem om til pickups i stil med hvad man kan finde i Australien.

Det hele startede tilbage i marts sidste år, hvor X-Tomi viste sin S63 AMG Pick-up frem forfulgt af BMW M4 Pick-up. Men nu har han altså lavet biler som Audi RS5, Bentley Continental GT Speed, Cadillac ATS, Ford Mustang GT og Lexus RC350. Og selvom de ser troværdige ud, skal vi nok ikke forvente os denne slags modeller af bilerne i virkeligheden.

LÆS OGSÅ:
Er du danmarks nye racertalent? MB Racing er på vej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.