10 sportsvogne som pickups

X-Tomi har brygget sportsvogne i pickup udgaver på sin computer

Det er ikke første gang at vi ser computer tuninger fra X-Tomi Design, og denne gang er det gået ud over sportsvogne som er blevet forvandlet til pickup modeller.

Efter at have givet 15 sportsvogne en overhaling så de kom helt tilbage til standard, har den Ungarnske designer lavet denne nye skøre ide. Denne gang er der nemlig blevet taget 10 populære sportsvogne, og lavet dem om til pickups i stil med hvad man kan finde i Australien.

Det hele startede tilbage i marts sidste år, hvor X-Tomi viste sin S63 AMG Pick-up frem forfulgt af BMW M4 Pick-up. Men nu har han altså lavet biler som Audi RS5, Bentley Continental GT Speed, Cadillac ATS, Ford Mustang GT og Lexus RC350. Og selvom de ser troværdige ud, skal vi nok ikke forvente os denne slags modeller af bilerne i virkeligheden.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!