fbpx

VW Scirocco i stort uheld på Nordschleife

Da en ung kvinde, for tre dage siden, ville tage turen rundt på den famøse Nordschleife i hendes VW Scirocco, gik turen desværre ikke helt som planlagt. Hun forbremsede sig, mistede herredømmet over bilen, og ja, derfra var hun desværre kun passager og ikke fører mere.

VW Scirocco i stort uheld på Nordschleife

Hun formåede selv at komme ud af bilen, og havde ikke taget yderligere skade, andet end at hun var rystet og havde slået sig lidt hist og pist. Det viser sikkerheden i nyere biler i dag er enorm, og udviklingen aldrig må stoppe på det punkt. Tilbage i 1958 hvor Volvo var det første firma der introducerede sikkerhedsselen, til i dag hvor der snart kommer udvendige airbags på biler, for at skåne fodgængere ved et eventuelt uheld.

Sikkerhed er alfa omega, i sær på en bane som Nordschleife. Se videoen af det store uheld herunder. Vi vil igen understrege at føreren selv kom ud af bilen, kun var lidt forslået og har det godt. Bilen er noget ramponeret efter de mange rundture på taget.

LÆS OGSÅ:
KIA ProCeed's priser starter under 280.000 kr

Videoen er uploadet af youtube.com/AutoAddictionMedia

Det er ikke første gang der køres galt på det berygtede “grønne helvede”, og det er naturligvis heller ikke den sidste gang – det tør vi godt at sige. Her er en opsummering på mange af uheldene og farlige situationer i 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.